Переваги кондиціонерів Сooper & Нunter (Купер Хантер)

  • 09 октября 2019 17:28:02
  • Просмотров: 1084

Кліматична техніка Cooper & Hunter добре знайома українцям, які хочуть отримати високу якість і повний пакет інновацій за розумну ціну. Бренд постійно працює над вдосконаленням технологій і матеріалів, піклуючись про екологію виробництва і продукції.

Компанія


Американський бренд Купер Хантер виник понад 100 років тому як результат об'єднання трьох високопродуктивних підприємств.

Завод С&H, що виробляє кондиціонери, розташовується недалеко від Гонконгу. Він входить до ТОП-10 світових виробників за якістю продукції і до рейтингу видатних компаній FAB-50 Forbes. Рівень дефектів на виробництві не перевищує 0.2%, завдяки безперервному тестуванню кожного компонента окремо і тотальному функціональному контролю готової техніки.

Крім заводів, бренд має 300 наукових лабораторій, в яких постійно створюються і «обкатуються» нові ідеї. За час існування компанія отримала більше 3000 патентів. Продукція сертифікована в Україні і добре пристосована для місцевих умов.

Асортимент

На сьогоднішній момент кожен п'ятий кондиціонер на планеті випущений компанією Cooper & Hunter. Загальна виробнича потужність бренду досягла 7 млн одиниць обладнання. Про види кондиціонерів і їхнє призначення можна говорити багато, в асортименті бренду більше 7000 моделей кліматичної техніки в 400 серіях і 20 категоріях.

Виробник пропонує на вибір такі типи кондиціонерів:

  • касетні;
  • канальні;
  • настінні;
  • мобільні;
  • консольні,
  • мультіспліт-системи,
  • підлогово-стельові.

Кондиціонери здатні обслуговувати приміщення площею 20, 25, 35, 50, 80 і 100 кв.м. Вони здатні працювати на охолодження при температурі «за бортом» до +50°С і на обігрів - при температурі до -25°С.

Економічність

Покупці відзначають високий рівень енергоефективності кондиціонерів американської компанії. Техніка Купер Хантер, в порівнянні з аналогами, економить своєму власникові до 30% електроенергії.

Найбільш економічні кондиціонери інверторного типу. Такі моделі при досягненні потрібної температури не вимикаються, а знижують кількість обертів двигуна і, як наслідок - продуктивність. Технологія виключає нерівномірність навантаження на мережу і енерговитрати при включенні. В інверторних моделях бренду встановлена система G-Matrik, що дозволяє двигуну безшумно і безперебійно працювати на найнижчих оборотах (1 об / сек), споживаючи 45 Вт / год.

А+++ клас енергоспоживання кондиціонерам С&H забезпечує комплектація Generation. До неї входять підігрів зовнішнього блоку пристрою і датчики, що дозволяють максимально точно відстежувати температурний режим і швидко його коригувати.

Компресор Two-stage з двоступінчастим стисненням включає в себе ступені низького і високого тиску, з'єднані послідовно. Перша ступінь функціонує постійно, друга до неї підключається, якщо необхідно наростити кількість обертів двигуна. Така конструкція забезпечує низьку шумність 18 дБ і клас енергоспоживання А+++.

Екологічність

Компанія Cooper&Hunter пропонує унікальну суперсучасну технологію «холодна плазма». Електронний блок-фільтр створює з повітря і випарів особливу газорозрядну плазму, яка впливає на повітряний потік. Вона руйнує структуру небезпечних для здоров'я хімічних сполук (формальдегіду, толуолу та інших). Крім того, фільтр здатний знищити 99% різних бактерій (стафілококи і палички), алергенів і неприємних запахів. «Холодна плазма» діє набагато ефективніше за стандартні іонізатори повітря.

Перевірено вченими: холодна плазма +35-40°C лікує рани і запалення, а також має великі перспективи в боротьбі з онкозахворюваннями.

З 2010 року всі кондиціонери компанії працюють на фреоні R-410, який не несе небезпеки для озонового шару планети. Товари компанії отримали сертифікат екобезпеки OHSAS18000.

Комфорт

Кліматична техніка Купер Хантер здатна працювати на:

  • обігрів і охолодження;
  • знищення бактерій;
  • зволоження й очищення повітря.

Кондиціонери виробника здатні здійснювати самодіагностику і автоматичний перезапуск системи зі збереженням налаштувань. У них вбудований Wi-Fi модуль для дистанційного керування пристроями за допомогою Android-планшета або смартфона.

Функція «+8 градусів» дозволяє якісно зігріти за відсутності людей приміщення, в якому немає центрального опалення, - дачу, будинок, котедж. + 8°С - мінімальна температура, що оберігає будинок від виморожування.

Режим «Sleep» регулює оберти кондиціонера, щоб ви не чули шуму. Режим «Комфортний сон» регулює нічну температуру в приміщенні. Функція «DRY» підтримує необхідний рівень вологості. Авторежим самостійно налаштовує потужність і час роботи приладу.

Секрет популярності

Кондиціонери Cooper & Hunter - оптимальний вибір для всіх, кому важливі:

  • гарантована надійність;
  • безпеку для здоров'я і екології;
  • енергоефективність і економічність;
  • великий вибір моделей і функціоналу;
  • якісні комплектуючі (зазвичай бренду Daikin);
  • наявність модифікацій на будь-який смак і бюджет.

Оригінальний дизайн кожної серії - приємний бонус для людей, які мріють про ідеальний дім. Сервісна служба Купер Хантер в Україні розвивається з 2003 року - представництва фірми є в кожному регіоні нашої країни.

Інтернет-магазин СКВ пропонує кліматичну техніку С&H за доступними цінами з швидкою доставкою.

 

Нові надходження