Переваги кондиціонерів Tosot (Тосот)

  • 16 апреля 2021 12:05:39
  • Отзывов: 0
  • Просмотров: 725
  • 0

Сучасні, надійні і недорогі кондиціонери Tosot продовжують набирати популярність у покупців побутового та промислового сегменту. Китайський бренд пропонує широку лінійку кондиціонуючого обладнання для самих різних цілей — від обслуговування однієї кімнати до значних виробничих площ.

Хто виробляє кондиціонери Tosot

Tosot — бренд, що належить найбільшому китайському виробнику кондиціонерів. Компанія GREE запустила новий суббренд, що вийшов на міжнародний ринок в 2005 році та помітно потіснив конкурентів. Tosot випускає всі види кондиціонерів — побутові, напівпромислові, промислові, мультизональні й охолоджувальні (чиллери) .Кожен третій кондиціонер, що купується в світі,  вироблений цим брендом.

Концепція Tosot заснована на п'яти положеннях — технології, оригінальності, стилі, відмінній якості та довірі. Дотримуючись їх, бренд робить свою продукцію максимально зручною та доступною для споживачів всього світу.

Чим хороші кондиціонери Tosot

Погодні умови сильно впливають на конструкцію кондиціонерів. Більше 300 лабораторій Tosot працюють над тим, щоб створити техніку, що ідеально «пристосовується» до найрізноманітнішого клімату. Для різних регіонів компанія випускає різні лінійки кондиціонерів. У цьому їх головна перевага — адаптованість для країн з суворими кліматичними умовами.

Також кондиціонери Tosot відрізняються:

  • сучасним дизайном;
  • енергозбереженням класу А +++;
  • розширеними можливостями управління.

У кондиціонерах використовуються власні запатентовані розробки компанії, а також інших дочірніх підприємств GREE. З них найпопулярніші:

  1. Антикорозійне покриття GreenFin, що продовжує термін служби теплообмінника у кілька разів.
  2. Система інтелектуального розморожування I-Defrosting, що істотно знижує енергоспоживання техніки.
  3. Технологія G10, що забезпечує максимальну продуктивність за рахунок особливостей конструкції теплообмінника та вентиляторів.

Всього у Tosot більше 2000 патентів. Всі передові досягнення швидко впроваджуються у виробництво, щоб клієнти могли придбати найсучаснішу та зручну техніку.

Міні-спліти Tosot

Tosot розробляє свої кондиціонери для кожного куточка світу й прагне підтримувати різноманітність асортименту. Для домашнього використання розроблені підлогові кондиціонери-вежі та віконні блоки, для промислових об'єктів існують чиллери на водному охолодженні та супер-продуктивні зовнішні блоки. Тільки в сегменті міні-спліт українським користувачам доступна кліматична техніка 15 серій.

Lyraі Lyra Two Stage — серія, яку відрізняє витончений внутрішній блок кондиціонера. Невеликий та елегантний, його корпус виділяється плавними лініями й стильною округленою формою. Під глянсовим пластиком приховані інверторні компресори, причому в серії Two Stage компресор двоступеневий. Він на 35% ефективніший від звичайного компресора в Lyra при обігріві та на 40% — при охолодженні.

Elion — чемпіон з продуктивності. Це потужна, але тиха серія економних кондиціонерів, яка ефективно працює навіть в тридцятиградусний мороз і спеку за 50˚С. Elion вміє осушувати повітря й оснащується двоступінчастим інверторним компресором.

Hansol — кондиціонери класу преміум. У цій серії все на вищому рівні — від стильного дизайну до відмінної роботи в екстремальних температурах (від —25 до +48˚С). Це одне з найбільш популярних рішень для домашнього альтернативного опалення, що отримало свій розвиток в серії HansolR32 з новим екологічним холодоагентом — фреоном R32.

Partner — представник бізнес-класу. Його основна перевага — легкість управління, завдяки якій техніку можна швидко налаштувати на будь-які бажані параметри. Підходить для температур від —7 до + 43˚С.

Smart Wi-Fi та Smart Wi-Fi Plus також відносяться до бізнес-класу. Вони працюють в діапазоні від —15 до + 48˚С, можуть управлятися як через пульт, так і через смартфон або планшет. Обидві серії належать до топових енергозберігаючих і рекомендуються для застосування в офісних приміщеннях.

Expert містить три серії кондиціонерів — Inverter, API і PlusAPI-B. Серія Inverter — одна з найбільш зручних, сучасних та екологічних. У ній використовується холодоагент R32, управління дуже легке, а конструкція — надійна. Серії API і PlusAPI-B належать до бізнес-категорії. Вони не інверторні та досить прості — хороші «робочі конячки» для офісних приміщень, де потрібна продуктивність та надійність роботи з мінімумом додаткових опцій.

Air Star найкраще підходять для установки в дитячій кімнаті або спальні. Кондиціонери цієї серії дуже тихі, а Air Star Inverter — більш «просунута» версія в плані економії електроенергії.

North Inverter Pro — кращі по співвідношенню ціни та продуктивності. Кондиціонери цієї серії працюють при температурі від —20 до +43˚С, а North Inverter Pro Plus — до +48 ˚С. Їхня головна перевага — ефективний нагрів або охолодження при мінімальних енерговитратах.

Серед продукції Tosot легко підібрати відповідний кондиціонер для будь-якого клімату — від суворих морозів до легкої «європейської» зими, від помірного теплого дета до палючої спеки. Техніка, за якою легко доглядати, приживеться в будь-якому приміщенні — від маленької квартири до просторого приватного будинку.

 

Нові надходження